Vendersgade 18, 7000 Fredericia kontakt@heinybags.dk +45 22 26 51 73

(0)
  • Din indkøbskurv er tom.

Tony Perotti

Heiny Bags  Tony Perotti

Tony Perotti

Tony Perotti har i mere end 40 år udviklet klassiske skinprodukter i overlegen kvalitet, der forbinder stil og moderne funktionalitet. Tony Perotti er dedikeret i sit arbejde og ønsker at tilbyde sine kunder det bedst mulige produkt.

 

Tony Perotti har stor respekt for miljøet, hvilket skinner igennem i virksomhedens produktion. Det italienske familiebrand anvender således kun økologiske og miljørigtige metoder til garvning, der hverken er giftige for os mennesker eller naturen.

 

Desuden har Tony Perotti en stor kærlighed for lokalsamfundet, hvorfor han blandt andet samarbejder med det lille, traditionelle italienske garveri, Vera Pelle Tanneries, der er specialister i vegetabilsk garvning med naturlige, plante- og oliebaserede produkter. Virksomhedens metoder er brugt gennem generationer og medvirker til, at læderet beholder sin naturlige skønhed, hvilket gør hver taske eller accessory fra Tony Perotti helt speciel. Du kan simpelthen ikke finde noget lignende.

 

Kombinationen af det grovkornede, italienske læder og den øko-venlige garvning giver hvert eneste Tony Perotti-produkt et originalt, unikt og tidsløst udtryk, og vi kan garantere, at du ikke bliver skuffet over kvaliteten: Tony Perotti tjekker nemlig selv alle tasker og accessories, der forlader fabrikken.