Vendersgade 18, 7000 Fredericia kontakt@heinybags.dk +45 22 26 51 73

(0)
  • Din indkøbskurv er tom.

Tiger of Sweden

Heiny Bags  Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden er et svensk brand, der formår at fange samfundets konstante udvikling i deres designs. Med materialer i allerhøjeste kvalitet har de skabt en stil, der omfavner det minimalistiske og moderne i et rent skandinavisk look, hvor adjektiver som cool, sexet og luksuriøs blandes på en ganske laid-back-måde.

 

Tiger of Sweden står på et fundament af innovative tanker og en oprigtig nysgerrighed for tendenserne i modeverdenen, om end det bærende element er deres tradition for sublimt håndværk og øje for detaljerne. Tiger of Sweden er derfor et musthave for taskeelskere og en funktionel makker til det arbejdende folk.

 

Historien om Tiger of Sweden har mere end 100 år på bagen. Det første ord i fortællingen blev skrevet tilbage i 1903, da Marcus Schwartzman og Hjalmar Nordström begyndte at lave skræddersyede jakkesæt under navnet Schwartzman & Nordström i den lille svenske by, Uddevalla. 25 år senere, i 1928, var kun Marcus Schwartzman dog tilbage i foretagendet, som samtidig skiftede navn til Tiger of Sweden efter det mest sælgende jakkesæt i virksomhedens sortiment kaldet Tiger.

 

I 1993 blev Tiger of Sweden redefineret med et mål om at tage jakkesættet fra banken til gaden. Sidenhen er mærket gået fra udelukkende at fokusere på gentlemanden til nu at være et internationalt designermærke i den absolutte elite med både herre- og dametøj samt sko, tasker og accessories til ethvert formål.