Vendersgade 18, 7000 Fredericia kontakt@heinybags.dk +45 22 26 51 73

(0)
  • Din indkøbskurv er tom.

RE:DESIGNED by Dixie

Heiny Bags  RE:DESIGNED by Dixie

RE:DESIGNED by Dixie

RE:DESIGNED by Dixie er en relancering af det danske accessory brand, by Dixie, der siden 2003 har haft en stærk position på det skandinaviske marked. Med accessories i høj kvalitet, et unikt og tidsløst udtryk samt et råt boheme look med nittedetaljer, kæder og quilt har RE:DESIGNED by Dixie vundet stor kærlighed hos forbrugerne, og det forstår vi til fulde.

 

RE:DESIGNED by Dixie hverken kan eller vil prøve at forudse modetendenserne fremadrettet. I stedet fokuserer de alene på modeverdenens nuværende trends, som de sæson efter sæson formår at ramme med designs, der er inspireret af den skandinaviske kvinde. Med nøje udvalgte materialer appellerer det danske brand således til den moderne kvalitets- og ikke mindst prisbevidste kvinde, der elsker det simple, stilrene, tidsløse og feminine, men samtidig sætter pris på et strejf af rock’n’roll og rå energi.

 

RE:DESIGNED by Dixie laver desuden store kollektioner med alt fra clutches, weekend- og lædertasker til crosovers, der ofte kan findes i større produktfamilier: Hvis du kan lide at matche dit outfit med taske og pung i samme stil, er RE:DESIGNED by Dixie altså det oplagte valg.