Vendersgade 18, 7000 Fredericia kontakt@heinybags.dk +45 22 26 51 73

(0)
  • Din indkøbskurv er tom.

REBECCA MINKOFF

Heiny Bags  REBECCA MINKOFF

REBECCA MINKOFF

Brandet REBECCA MINKOFF er førende inden for luksuriøse tasker, accessories, sko og anden beklædning. Brandets legende, men subtile og rå design kan spottes på unge kvinder og kendisser verden over.

 

Rebecca Minkoff stiftede bekendtskab og interesse for design på designlinjen i gymnasiet. I en ung alder af kun 18 år flyttede hun til New York for at forfølge drømmen om at blive modedesigner.

 

I 2005 designede Minkoff sin første håndtaske. Denne døbte hun “Morning After Bag”, hvorfor den fik forkortelsen “M.A.B” . Denne ikoniske taske var med til at forme og kickstarte Minkoffs karriere som taske-designer. M.A.B.-taskens rå, men feminine stil har været inspirerende for de tasker Minkoff i årene efter designede. Rebecca Minkoffs succes blev yderligere forstærket af hendes bror Uri Minkoff, som er CEO for virksomheden. Han har været med til at forbedre og øge firmaets brugerflade og sociale medie-platforme.

 

I dag er Rebecca Minkoff et globalt brand, med et stort udvalg af håndtasker, tøj, sko, smykker og accessories. Under brandet findes også en kollektion med accessories til mænd. Denne er under navnet Uri Minkoff.

Tags:

Accessories, Heiny Bags, Rebekka Minkoff, Taske, Tasker