Vendersgade 18, 7000 Fredericia kontakt@heinybags.dk +45 22 26 51 73

(0)
  • Din indkøbskurv er tom.

GUESS

Heiny Bags  GUESS

GUESS

GUESS er et symbol på en ung, sexet og eventyrslysten livsstil, der er trendsættende inden for både herre- såvel som damemoden. GUESS har et amerikansk udtryk, men med en unik europæisk opmærksomhed for detaljer og finish.

 

GUESS blev etableret i 1981 af Marciano-brødrene, der havde en fælles passion for mode og design. Brødrene voksede op i franske Marseille, men landets skatteregler fik dem til at flytte til USA, trods de ellers havde en forretningskæde i Frankrig. De åbnede en lille tøjbutik i Los Angeles, hvilket blev startskuddet til GUESS, som vi kender det i dag.

 

GUESS revolutionerede hele modeindustrien, da de relancerede denim jeans i en ny frisk form. Hidtil var denimjakker og -bukser primært anvendt som arbejdstøj, da materialet var holdbart, men med stonewashed, figursyede jeans satte Marciano-brødrene denim på fashion-kortet som et stilfuldt produkt.

 

I dag er GUESS meget mere end denim jeans. Det er et globalt brand med en bred vifte af tøj og accessories. De har butikker over hele kloden og en masse fans, der elsker mærket for deres innovative designs og evne til at indfange tendenserne i en modeverden, der er under konstant forandring. Man kan mærke og se kærligheden til mode i en hver taske og accessory fra GUESS, og med en sublim kvalitet samt nytænkende og udfordrende styles er det amerikanske brand et musthave for alle fashionistas.