Vendersgade 18, 7000 Fredericia kontakt@heinybags.dk +45 22 26 51 73

(0)
  • Din indkøbskurv er tom.

GiGi Fratelli

Heiny Bags  GiGi Fratelli

GiGi Fratelli

GiGi Fratelli har et motto om at lave smukke, udfordrende tasker i en høj kvalitet, men til en fair pris, og det formår de til fulde. GiGi Fratelli sætter pris på det gode håndværk, og alle deres tasker er lavet af det fineste italienske skind og med en sans for dagligdagens udfordringer: Foret i hver en GiGI Fratelli-taske er for eksempel lyst, hvilket er en stor hjælp, når man skal finde ting i bunden af sin taske. Desuden er taskerne typisk praktisk indrettet med nøgleringe, lynlåslommer og lommer til telefon, computer og tablet.

 

Manden bag hollandske GiGi Fratelli er Jef van Gils, der har stor erfaring fra mange, mange år i modebranchen. Han har blandt andet skabt Claudio Ferrici, som er et andet fantastisk taskebrand. Jef van Gils har en passion for at lave elegante tasker i høj kvalitet, der får den moderne kvinde til føle sig unik og komfortabel i en rig, men forudsigelig modeverden.

 

GiGi Fratelli er til den kvalitetsbevidste kvinde, der ved, hvad hun vil have. En taske er nemlig ikke bare en taske – det er en refleksion af din personlighed, og med en GiGi Fratelli-taske får du en skøn blanding af glamour og kvalitet til en attraktiv pris. Taskerne er raffinerede, funktionelle og moderne i deres udtryk og form, men med unikke detaljer og farverige designs, som kan anvendes til såvel arbejde som fritid og fest.