Vendersgade 18, 7000 Fredericia kontakt@heinybags.dk +45 22 26 51 73

(0)
  • Din indkøbskurv er tom.

Fjällräven

Heiny Bags  Fjällräven

Fjällräven

Fjällräven er til naturmennesket, til skoledrengen eller -pigen og dén, der bare sætter pris på kvalitet og funktionalitet. Det første spadestik til Fjällräven-mærket blev taget, da den blot 14-årige nordmand og spejder, Åke Nordin, byggede en rygsækramme af træ, fordi han var træt af datidens rygsække, der som tunge poser hang ukomfortabelt på ryggen, når han var ude i naturen.

 

Den rygsækramme endte med at blive spiren til Fjällräven, som vi kender det i dag, og som nu i mere end 50 år har gjort det lettere for mennesker at nyde naturen. Netop naturen er i fokus hos Fjällräven, der har modtaget flere ærefulde udmærkelser for blandt miljøtækning, men også kvalitet, hvilket skinner klart igennem, når det kommer til virksomhedens taskekollektion.

 

Fjällrävens tasker er slidstærke, tidsløse og funktionelle, og trods den ellers klare outdoor-interesse for friluftsverdenen i design og idé har især deres rygsække også opnået stor popularitet blandt skoleelever og studerende i Danmark. Rygsækkene holder nemlig skoleår efter skoleår og har plads til både madpakke som bøger og computer, ligesom de fås i et hav af forskellige farver – det skader jo aldrig at skille sig lidt ud fra mængden, vel?