Vendersgade 18, 7000 Fredericia kontakt@heinybags.dk +45 22 26 51 73

(0)
  • Din indkøbskurv er tom.

ergobag

Heiny Bags  ergobag

ergobag

ergobag er et skoletaske-brand for dig, der vil dit barn det bedste. ergobag kombinerer nemlig de ergonomiske ideer kendt fra innovative vandrerygsække med alt, hvad en skoletaske skal kunne, hvilket skaber en helt fantastisk taske for dit barn i henhold til både design såvel som komfort. I 2015 vandt ergobag forbrugerrådet TÆNKs test af skoletasker som det eneste mærke med udmærkelsen »meget god«. Du kan simpelthen ikke få en bedre skoletaske.

 

ergobag laver skoletasker på en måde, der forskyder vægten fra skuldrene til det stærkere og mere stabile bækken, og det polstrede hoftebælte kan indstilles, således det passer perfekt til dit barn. Desuden kan en ergobag-taske løbende tilpasses; den kan altså vokse med dit barn – ja, helt op til en halv meter. Det er da fantastisk.

 

ergobag er en del af det tyske brand, FOND OF BAGS, der blev skabt tilbage i 2010 af fire unge mænd. Faktisk var ergobag forløberen for mærket, som det kendes i dag, men i takt med at andre brands kom til, ændrede de navn fra ergobag GmbH til FOND OF BAGS.

 

I dag består FOND OF BAGS’ portfolio af hele syv brands, der alle er bæredygtige og opererer under samme vision: At lave kvalitetstasker til taskeelskere. Deres produkter scorer topkarakterer i kategorier som kvalitet, funktionalitet, design og ikke mindst social ansvarlighed, hvilket de er blevet belønnet for med et hav af priser siden opstarten i 2010. Skoletaskerne fra ergobag er eksempelvis lavet af plastflasker for at skåne miljøet.

 

I Heiny Bags er vi så glade for FOND OF BAGS, at vi udover ergobag også forhandler Affenzahn og Satch. Affenzahn er FOND OF BAGS’ tasker til de helt mindste, mens ergobag er begynderskoletasken til ham eller hende, der skal til at starte i skole. Satch er rygsækken til den lidt ældre skoledreng eller -pige, der er mellem 140-180 centimer høj.