Vendersgade 18, 7000 Fredericia kontakt@heinybags.dk +45 22 26 51 73

(0)
  • Din indkøbskurv er tom.

Day Birger et Mikkelsen

Heiny Bags  Day Birger et Mikkelsen

Day Birger et Mikkelsen

Day Birger et Mikkelsen er en fusion mellem nær og fjern. Lokal og global. Den sofistikerede jetsetter er blandet med den frie ånd i en moderne gapsy. Sådan beskriver Keld Mikkelsen selv det brand, han skabte i 1997 med en vision om at kombinere smukke etniske oplevelser fra sine rejser med et skandinavisk design, en maskulin dimension og en vintage-inspireret stil.

 

DAY Birger et Mikkelsen formår at kreere designs, hvor det klassiske møder det moderne, det sexede møder det elegante, og det skandinaviske møder det etniske – endda på en ganske uhøjtidelig måde. Det danske brand har i sandhed skabt sin helt egen identitet, og med tidsløse designs, der appellerer til storby-bohemer overalt i verden, går man aldrig galt i byen med et DAY Birger et Mikkelsen-køb.

 

Især taskerne fra DAY har opnået en stor popularitet i det danske modeunivers, og flere af mærkets modeller er blevet et must-have blandt mange – forståeligt nok. De findes nemlig i et væld af farver og styles, som passer perfekt til både studiet, jobbet og fritidsinteresserne – ja, til hver en lejlighed.