Vendersgade 18, 7000 Fredericia kontakt@heinybags.dk +45 22 26 51 73

(0)
  • Din indkøbskurv er tom.

American Tourister

Heiny Bags  American Tourister

American Tourister

American Tourister er et kuffertbrand med mange, mange år på farten. Det hele startede i 1933, da amerikanske Sol Koffler satsede hele sin opsparing på at lave en robust kuffert, der kunne sælges for bare én dollar. Med sin ambitiøse tro på at levere kvalitetsbagage til billige penge formåede Sol Koffler at skabe et stærkt brand, der tres år senere blev opkøbt af Samsonite for sammen at danne verdens største bagage-imperium. American Tourister har altså været under Samsonites vinger siden 1993, og i dag fås mærket i 90 lande og er verdenskendt for deres førsteklasses bagageprodukter til priser i den fornuftige ende.

 

American Tourister er til turisten, der hellere vil bruge sine penge på ferien frem for bagagen. Om du leder efter en kuffert, kabinetrolley, taske eller toilettaske tilbyder American Tourister nemlig et katalog af muligheder til særdeles overkommelige priser – endda uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Alle rejsende har ret til at have en smart, praktisk samt stilfuld kompagnon, når de skal fragte deres ejendele sikkert fra A til B – om de skal verden rundt eller på en kort weekendtur til bedsteforældrene. Og American Tourister sætter en stor ære i at levere på det løfte.

 

American Tourister er igennem tiden blevet kendt for deres høje kvalitet og stærke holdbarhed. Det kom blandt andet til udtryk i 1980’erne, hvor de udsatte deres kufferter for den hårdeste kritiker af dem alle: En vred gorilla. Det var et succesfuldt reklamestunt – ej at forglemme et fint billede på, hvad en kuffert fra American Tourister kan overkomme.

 

American Tourister mener imidlertid ikke, at bagage kun skal være holdbart, rummeligt og funktionelt – det skal også være såvel flot som sjovt. Med smarte og farverige produkter vækker American Tourister opmærksomhed på bagagebåndet, ligesom deres kufferter og tasker med motiver fra Disney- som Marvel-universet til de små og ungdommelige sjæle sikrer børnene en god oplevelse på rejsen. Det bliver bare lidt sjovere at pakke tasken til ferien, når man skal ud at flyve med den allerbedste Olaf-snemand fra Frost. Ja, American Tourister er i sandhed et legesygt brand, hvor høj kvalitet og flot design går hånd-i-hånd til en aldeles attraktiv pris.