Vendersgade 18, 7000 Fredericia kontakt@heinybags.dk +45 22 26 51 73

(0)
  • Din indkøbskurv er tom.

Affenzahn

Heiny Bags  Affenzahn

Affenzahn

Affenzahn er et fremadstormende og spændende livstilsbrand for børn i alderen et til fem år: Forklædt som dyr fra hele verden med opfindsomme navne, talenter og egenskaber fortæller hver Affenzahn-taske en sjov historie, og vennerne vil uden tvivl være de bedste følgesvende, når dit barn skal ud på livets første eventyr – små som store.

 

Affezahn-dyrerne fungerer som facilitatorer for indlæring og leg, hvorigennem dit barn kan opleve verden. Det er eksempelvis muligt at trække tungen ud på din rygsæk og have det sjovt med de forskellige dyrs bevægelige arme samt ben, hvilket alt sammen er med til at udvikle barnets finmotoriske færdigheder. Selv helt små børn vil kunne finde ud af at åbne samt lukke en Affenzahn-rygsæk og gå på opdagelse i taskernes mange skjulte og sjove detaljer.

 

Affenzahn er den perfekte taske til dig, der gerne vil forkæle dit vuggestue- eller børnehavebarn. Det er den perfekte gave fra bedstemor og -far, moster/faster samt onkel eller venneparret. Taskerne er – foruden at være søde samt kreative – holdbare, ergonomiske, funktionelle og justerbare, ligesom de er lavet af genbrugsflasker for at skåne miljøet. De er morsomme og vil bringe en masse glæde hos både barn og forældre, og prisen er endda mere end overkommelig.

 

Affenzahn er en del af det tyske brand, FOND OF BAGS, der blev skabt tilbage i 2010 af fire unge mænd. FOND OF BAGS har i alt syv brands i deres portfolio, der alle er bæredygtige og opererer under samme vision: At lave kvalitetstasker til taskeelskere. Deres produkter scorer topkarakterer i kategorier som kvalitet, funktionalitet, design og en social ansvarlighed i såvel produktion som materialevalg, hvilket de er blevet belønnet for med et hav af priser siden opstarten i 2010.

 

I Heiny Bags er vi så glade for FOND OF BAGS, at vi udover Affenzahn også forhandler ergobag og Satch. Affenzahn er FOND OF BAGS’ tasker til de helt mindste, mens ergobag er begynderskoletasken til ham eller hende, der skal til at starte i skole. Satch er rygsækken til den lidt ældre skoledreng eller -pige, der er mellem 140-180 centimer høj.