Vendersgade 18, 7000 Fredericia kontakt@heinybags.dk +45 22 26 51 73

(0)
  • Din indkøbskurv er tom.

Satch

Heiny Bags  Satch

Satch

Satch er skoletasken til den lidt ældre dreng eller pige, der kun vil have det bedste af det bedste. Og det er skoletasken for dig, der ønsker dit barn kvalitet og funktionalitet i hverdagen. Satch kombinerer nemlig ergonomiske ideer kendt fra innovative vandrerygsække med alt, hvad en skoletaske skal kunne, hvilket skaber en helt fantastisk taske i henhold til både design som komfort.

 

Taskerne fra Satch er fremstillet på en måde, der takket være de brede bækkenfinnner på rygsækken flytter vægten fra skuldrene til det stærkere og mere stabile bækkenområde, og det polstrede hoftebælte kan indstilles, således det passer perfekt til dit barn. Desuden kan en Satch-skoletaske løbende justeres i takt med, at dit barn vokser; du er derfor sikret, at dit barns rygsæk altid sidder rigtigt på ryggen og kan bruges over længere tid.

 

Satch er en del af det tyske brand, FOND OF BAGS, der blev skabt tilbage i 2010 af fire unge mænd. FOND OF BAGS har i alt syv brands i deres portfolio, der alle er bæredygtige og opererer under samme vision: At lave kvalitetstasker til taskeelskere. Deres produkter scorer topkarakterer i kategorier som kvalitet, funktionalitet, design og social ansvarlighed i såvel produktion som materialevalg, hvilket de er blevet belønnet for med et hav af priser siden opstarten i 2010. Satch er eksempelvis fremstillet af et materiale, der består 100 procent af genbrugte PET-flasker – på den måde finder plastaffald et nyt formål, som reducerer forbruget af naturlige, ikke-vedvarende ressourcer og skåner miljøet.

 

I Heiny Bags er vi så glade for FOND OF BAGS, at vi udover Satch også forhandler Affenzahn og ergobag. Førstnævnte er FOND OF BAGS’ tasker til de helt mindste, mens ergobag er begynderskoletasken til ham eller hende, der skal til at starte i skole.