Vendersgade 18, 7000 Fredericia kontakt@heinybags.dk +45 22 26 51 73

(0)
  • Din indkøbskurv er tom.

Samsonite

Heiny Bags  Samsonite

Samsonite

Samsonite har i mere end 100 år udmærket sig som et innovativt brand inden for rejseudstyr og er til stadighed de førende på markedet, når det kommer til blandt andet kufferter og rejsetasker i topkvalitet.

 

Samsonite leverer kvalitet fra ende til anden, og fra mærkets spæde start i 1910 har kerneværdierne været styrke og holdbarhed, hvorfor de også har taget navn efter den bibelske helt og gigant, Samson.

 

Som med kerneværdierne har også Samsonites vision været konstant siden 1900-tallets begyndelse, hvor grundlæggeren, Jesse Schwayder, formulerede, at han ville lave rejseudstyr i den bedste kvalitet, der skulle kunne modstå det hårde og opslidende rejseliv. Og det håndværk kan Samsonite.

 

Med nytænkende, stilfulde designs og funktionelle features er Samsonite den foretrukne rejsepartner for mange, mange mennersker på farten – fra forretningsrejsende til charterturister og ham eller hende, der blot skal besøge sine bedsteforældre for en weekend. Om turen er lang eller kort, gør Samsonite bare rejsen mere behagelig, og med trolleys, store samt små kufferter og tasker i alverdens farver samt styles bør du kunne finde netop den rejsemakker fra Samsonite, der kan opfylde dine behov.