Vendersgade 18, 7000 Fredericia kontakt@heinybags.dk +45 22 26 51 73

(0)
  • Din indkøbskurv er tom.

Handelsbetingelser

Handel i webshoppen på www.HeinyBags.dk sker i henhold til de anførte handelsbetingelser og -vilkår på denne side.

HUSK: Du skal læse handelsbetingelserne grundigt, inden du accepterer dem. Det er din sikkerhed, når du handler i webshoppen på www.HeinyBags.dk. Hvis du er i tvivl om noget på denne side, skal du ikke tøve med at kontakte os. Tjek eventuelt også vores informationssektion for mere information.

Brugerbetingelser for handel på www.HeinyBags.dk.

Webshoppen www.HeinyBags.dk ejes og drives af:

 

Heiny Bags ApS
Vendersgade 18
7000, Fredericia
CVR: DK-36978376

 

Når du køber en vare i webshoppen, er det Heiny Bags, der er sælger.

Varerne sendes fra den fysiske butik i Vendersgade 18, 7000 Fredericia.

 

Brugerbetingelser for handel på www.Heinybags.dk

Handel i webshoppen på www.HeinyBags.dk sker i henhold til de anførte betingelser og vilkår i det nedenstående. Køb af varer i webshoppen er betinget af din accept af handelsbetingelserne, som herefter udgør en aftale mellem dig og Heiny Bags.

 

Indgåelse af aftale om køb

Som i vores fysiske butik kan du kun foretage køb, når webshoppen er åben og tilgængelig. Som udgangspunkt er webshoppen åben 24 timer i døgnet, men der kan forekomme nedetid i forbindelse med vedligeholdelse, opdateringer eller lignende.

 

Jævnfør Købeloven skal du være fyldt 18 år for at handle på www.HeinyBags.dk eller alternativt være i besiddelse af din værges accept eller i øvrigt have en juridisk ret til at indgå købet. Desuden skal du være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som accepteres af www.HeinyBags.dk.

 

Fragt- og leveringsomkostninger såvel som eventuelle betalingskortgebyrer eller andre ekstra betalinger vil først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til at betale.

 

Du modtager to mails fra Heiny Bags, når du handler i webshoppen på www.HeinyBags.dk. Du modtager først en bekræftelse på, at Heiny Bags har modtaget din ordre, hvilket ikke må forveksles med en egentlig accept af ordren. Din ordre udgør kun et tilbud til Heiny Bags om at købe en vare fra www.HeinyBags.dk, og alle tilbud er genstand for accept af Heiny Bags, hvilket blandt andet afhænger af varens tilgængelighed på varelageret i butikken. En aftale om køb vil først endeligt være indgået, når du modtager mail nummer to, der er en decideret accept af din ordre – en såkaldt ordrebekræftelse. Er en vare, du har afgivet bestilling på, mod forventning udsolgt, vil Heiny Bags informere dig herom.

 

Fortrydelsesret

Ved handel på www.HeinyBags.dk er du som udgangspunkt – hvis andet ikke er oplyst – sikret 14 dages fortrydelsesret, der løber fra den dag, du har modtaget varen. Jævnfør Købeloven skal du meddele, at du fortryder dit køb inden for 14 dage, hvorefter du har yderligere 14 dage til at returenere selve varen. Du afholder selv de direkte udgifter forbundet med returforsendelsen – medmindre der er tale om en reklamation, fejl i leveringen, fejl på produktet eller en fejl lavet af Heiny Bags. Det skal dog være aftalt inden forsendelsen.

 

Hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan du håndterer din fortrydelsesret, kan du læse mer her. Alternativt kan du kontakte os via kontakt os-siden.

 

Reklamation

Dit køb i webshoppen på www.HeinyBags.dk er omfattet af købenloven – herunder mangelreglerne. Det betyder i al sin enkelthed, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, hvilket afhænger af den konkrete situation og vurderes individuelt fra reklamation til reklamation.

 

Du har som minimum to års (24 måneder) ret til reklamation fra leveringsdatoen, men det betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen eller fejlen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Desuden ophører retten til reklamation, hvis varen ikke er beregnet til at holde i den toårige reklamationsperiode, eller den ved naturlig brug er slidt op inden fristens udløb.

 

Hvis du har en reklamation, skal du henvende dig til Heiny Bags inden for »rimelig tid« jævnfør Købeloven. Det vil sige, at du skal reklamere hurtigst muligt, når du opdager en fejl eller mangel ved den vare, du har modtaget. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Ved en reklamation skal du kontakte os på kontakt@heinybags.dk, hvor du bedes vedhæfte et billede af skaden samt udførligt forklare denne – herunder hvordan fejlen er opstået. Endvidere skal du oplyse dit ordrenummer eller vedhæfte din ordrebekræftelse, da denne fungerer som din kvittering for købet. Heiny Bags vil herefter tage kontakt til dig med information om, hvordan reklamationen videre skal behandles. Bemærk, at Heiny Bags selvfølgelig påtager sig alle (rimelige) udgifter forbundet med en returforsendelse, hvis reklamationen vurderes gyldig. Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage – og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale fragtomkostningerne. Du er også altid velkommen til at møde op i butikken i Vendersgade 18, 7000 Fredericia med din reklamation – husk blot at medbringe din kvittering eller ordrebekræftelse.

 

Hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan du håndterer din reklamation, kan du læse mer her. Alternativt kan du kontakte os via kontakt os-siden.

 

Priser

Alle priser på www.HeinyBags.dk er angivet i DKK og er inklusiv moms, men eksklusiv fragt- og leveringsomkostningerne.

 

Heiny Bags forbeholder sig til hver en tid retten til at ændre priserne uden nærmere information herom, om end disse ændringer naturligvis ikke vil påvirke din ordre, hvis du allerede har modtaget en bekræftelse på denne.

 

BEMÆKR: Heiny Bags tager i enhver henseende forbehold for, at der på www.HeinyBags.dk kan forekomme pris- som trykfejl.

 

Betaling

Når du handler i webshoppen på www.HeinyBags.dk, kan du betale med:

  • – Bankoverførsel/fakturering
  • – MasterCard, Visa
  • – MobilePay
  • – ViaBill

 

Når du indsender din ordre til Heiny Bags via www.HeinyBags.dk garanterer du, at oplysningerne vedrørende betaling af din ordre er gyldige og korrekte. Når din bestilling er accepteret og behandlet af Heiny Bags, vil betalingen ske, og du har dermed givet din tilladelse til, at Heiny Bags via en autoriseret betalingsformidler kan foretage den betalingskontrol, som måtte findes passende. Beløbet trækkes fra din konto, når varen afsendes fra butikken i Vendersgade 18, 7000 Fredericia.

 

Det betalingskort, du anvender, skal være dit. Alle kredit-/betalingskortindehavere er genstand for validering, kontrol og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit betalingskort afviser betalingen, vil Heiny Bags ikke stå til ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre. Heiny Bags forbeholder sig retten til at annullere din ordre, hvis dit korts godkendelse og validering skulle bortfalde.

 

Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL-forbindelse (Secure Rocket Lader). Krypteringen er til for din sikkerhed, idet ingen dermed kan aflytte eller kopiere dine kortinformationer – læs mere her.

 

Fragt og levering

Heiny Bags sender alle varer bestilt på www.HeinyBags.dk som pakkepost med PostNord eller GLS. Du kan vælge mellem at afhente din pakke i en pakkeshop (pris: 39-49 kr.) eller få leveret pakken til din hjemme- eller erhvervsadresse med omdeling (pris: 58-68 kr.).

 

Ved køb for mere end 399 kroner dækker Heiny Bags alle fragtomkostningerne, og din ordre leveres som udgangspunkt til en pakkeshop i nærheden af dig. Ønsker du i stedet levering til din hjemme- eller erhvervsadresse med omdeling, står du selv for udgifterne hertil.

 

Heiny Bags bestræber sig altid på, at du har din(e) vare(r) senest 1-3 hverdage efter bestilling på www.HeinyBags.dk. Alternativ er du velkommen til at hente din(e) vare(r) i vores fysiske butik i Vendersgade 18, 7000 Fredericia.

 

Forbehold for billedgengivelse

Heiny Bags kan ikke garantere, at den vare, du ser på din computerskærm, afspejler varens virkelige udseende og udtryk. Computerskærme kan nemlig være indstillet forskelligt, ligesom de kan variere meget i størrelse. Det har især en effekt på farvegengivelser, der kan variere meget fra skærm til skærm. Derfor er det ikke sikkert, at farven på din skærm repræsenterer varens egentlige farve 1:1. Heiny Bags forsøger dog at beskrive alle varer bedst muligt, og du er altid velkommen til at kontakte Heiny Bags for yderligere information om den vare, du er interesseret i.

 

Fortrolighed

Når du handler i webshoppen på www.HeinyBags.dk, skal du oplyse dit navn, din e-mailadresse, betalings- og leveringsoplysninger som -metode. Heiny Bags indsamler alene disse oplysninger for at kunne behandle din ordre og levere den vare, du har bestilt – og i øvrigt opfylde en eventuel aftale med dig, herunder at kunne administrere din rettighed til at returnere eller reklamere. Disse oplysninger deles med en tredjepart, hvis det er nødvendigt. Eksempelvis videregives oplysninger såsom dit navn og adresse, ordrenummer samt specikke leveringsønsker til PostNord eller GLS, der forstår leveringen af din ordre til dig.

 

Herudover videregiver eller sælger vi ALDRIG dine informationer til en tredjepart eller deler dine data andetsteds. Vi sender dig heller ikke uønskede mail – medmindre du har givet dit samtykke hertil. Og vi gemmer kun dine oplysninger i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til Bogføringsloven.

 

Du kan læse mere om vores persondatapolitik og brug af cookies her.